Klassiker om klass

Anneli Jordahls moderna klassiker Klass – är du fin nog? (Bokförlaget Atlas) kommer äntligen ut i nyutgåva. Att en bok om klass och klassresor skulle tryckas i fyra upplagor i början av millenniet hade ingen trott, allra minst författaren själv, medger hon nu. Den medverkade till att vi började prata om klass på allvar och har lett till att vi fortsatt att göra det, inte minst genom arbetarlitteraturen. Boken har ett nyskrivet förord och en ny, fängslande intervju med skådespelaren Evin Ahmad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s