Förlorade drömmar?

Sommaren 2017 gav sig serietecknaren Fabian Göranson ut på en månadslång resa genom Europa tillsammans med ekonomhistorikern Daniel Berg. De mötte aktivister, forskare, journalister och konstnärer, besökte städer och platser som bar på berättelser. Resultatet blev Drömmen om Europa (Galago) – en färgstark skildring av en kontinent som präglas av arbetslöshet, migrationskris och växande högerextremism, en kontinent som kanske har slutat drömma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s