Att hantera sorg

Sasha är elva år, bor med sin pappa, och det har gått sex månader sedan hennes mamma tog livet av sig. Sasha hanterar först sin sorg genom att inta en klämkäck attityd och spela clown i skolan. En av punkterna på listan är att hon vill bli Comedy Queen – som också är titeln på Jenny Jägerfelds fina ungdomsroman (Rabén & Sjögren). Kloka vuxna ramar in Sashas process och ger en bild av hur det kan vara när det fungerar som bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s