Konsten att vara snäll

Varför är vi så upptagna med ondskan i världen när nästan alla vi möter är ganska snälla? Det undrar Bob Hansson i kåseriboken Tankar för dagen – manual för ett snällare liv (Ordfront). Titeln anspelar på programmet i P1, där Hansson precis som här blandar det djupsinniga, det allvarsamma och det humoristiska – kring livet, döden, kärleken och lattevispen. Läs något kapitel om dagen, fundera, använd det som glasögon i mötet med vänner, bekanta och obekanta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s