Bröd och solidaritet

Henrik Johanssons Raya (Rastlös förlag) är en roman om ett bageri med tuffa arbetsvillkor och osäkra anställningar. Här får den nye lära sig att det kommer tretusen bröd farande i timmen. Så det gäller att inte tappa farten vid bandet. Men boken handlar främst om vänskap och om en framåtsmygande facklig kamp, om att testa ordet solidaritet i verkligheten, och om den mänskliga viljan att visa framfötterna när man är ny på jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s