Inifrån gangsterkriget

I den på samma gång spännande och skrämmande inifrånskildringen Spelet är spelet (Forum) av Leo Carmona och Cyril Hellman får vi följa flyktingpojken Carlos väg från uppväxten i det utsatta miljonprogramsområdet Jordbro till det hårda livet i Stockholms undre värld. Gatans lagar driver Carlos från småkriminalitet till fullskaligt deltagande i det största gangsterkriget i Sveriges historia. En bok som ger inblick i kriminalitetens logik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s