Ta min hand

Ta min hand (Bladh by Bladh) är en fristående fortsättning på Lisa Bjurwalds första thriller om polisen Rebecka Born. Flyktingbarn från Mellanöstern försvinner spårlöst när de når Europa. Det står snart klart att det pågår en vidrig människohandel satt i system. Läsaren får komma säljare, förmedlare, nätpedofiler och utsatta barn inpå livet. Samtidigt uppstår den viktiga frågan hur ett barn kan försvinna utan att samhället reagerar. Spännande läsning och sannolikt närmare verklighetens händelser än vad man skulle önska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s