Lösa förbindelser

Antologin Lösa förbindelser – Om kampen för fasta förhållanden i handeln (red. Jenny Wrangborg, Leopard) dissekerar en allt mer osäker och rättslös arbetsmarknad. Konkret och vardagshårt berättar journalister, författare och handelsanställda om trasiga arbetsvillkor och sönderslitna människor, om hur rädslan och tystnaden växer i takt med timjobben och bemanningsföretagen. Men det handlar också om facklig kamp, om hur det går att förändra tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s