Välskriven deckare

Kriminalinspektör Carol Jordan kör bil alkoholpåverkad och åker fast. Samtidigt får hon nytt jobb och inser att hon är en seriemördare på spåren. De som mördats är starka kvinnor som inte varit rädda för att säga vad de tycker, något som lett till att de hotats och hatats i sociala medier. Val McDermids Det svarta nätet (Alfabeta) är en välskriven deckare med flera härliga karaktärer, inte minst de sconesätande poliserna. Klassisk sommarläsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s