Trovärdig kriminalare

De är de kriminella ”bröderna” från Jordbro. I deras tillvaro är beskyddarverksamhet, langning och rån vardag. I kriminalromanen Bröder (Leopard förlag) skildrar polisen och författaren Jonas Trolle – som slog igenom med Jakten på Kapten Klänning (om Göran Lindberg) – ett hårt liv för de unga män som befunnit sig i samhällets utkant sedan barndomen. Lojaliteter sätts på prov, såväl hos buset som hos lagens väktare. Trolle skriver trovärdigt om den undre världen. Samtidigt får vi en inblick i svenskt polisarbete, nerifrån och upp.

Läs en intervju med Jonas Trolle i Dagens ETC
Beställ boken av Leopard Förlag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s