Angelägen roman

Evin och Abdi är hemligt förälskade. Hon är kurd och han en somalisk rappare. Evins arbetslösa pappa har minutiös kontroll över hennes liv. Evins storebror Khabat är hans extra ögon under skoltid. Khabat slåss med dubbla lojaliteter där familjen och systern står på motsatta sidor. Kärleksparet blir påkomna. Khabats värsta farhågor slår in. Hans syster måste dö. Mats Berggrens ungdomsroman Din syster måste dö (Opal) känns angelägen för alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s