Svar om Förintelsen

Det var inte många som överlevde Auschwitz. Hédi Fried tillhör undantagen, och är en av få personer som fortfarande finns kvar i livet och kan vittna. I Frågor jag fått om Förintelsen (Natur & Kultur) svarar hon grundligt och lättfattligt på frågor hon fått av svenska barn under de trettio år hon rest runt i skolor och berättat om den fruktansvärda upplevelsen. Boken blir ett viktigt tidsdokument som lär oss att vad som än händer så är det viktigt att hålla reda på sina närmaste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s