Pod om arbetarlitteratur

Mattias Torstensson tyckte att litteraturkursen i Lund glömde arbetarlitteraturen och startade en pod för att lära sig mer och inspirera till läsning. Redan i de tre första avsnitten har han nyfiket och entusiastiskt gått igenom vad arbetarlitteratur är, den tidigaste arbetarlitteraturen genom Maria Sandel och den senaste med debutanten Daria Bogdanska och hennes tecknade löneslaveriskildring ”Wage Slaves”. Avsnitten hittar man på sajten http://arbetarlitteratur.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s