En möjlig omställning

ergon_sta%cc%8aende-655x1024Larmrapporterna duggar tätt: klimatkatastrofen närmar sig och de politiska åtgärderna räcker inte. Men efter år av allt djupare förtvivlan ser vetenskapsjournalisten Jens Ergon en överraskande vändning. För första gången på 200 år utmanas den fossildrivna eran på allvar av solenergi, vindkraft och annat förnybart, och nu hänger allt på hur vi lyckas ta vara på möjligheterna. Omställningen (Leopard) är ett medryckande och hoppingivande reportage om en utveckling som angår oss alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s