Ruskig samhällskritik

va%cc%8aran-hudMed novellsamlingen Våran hud, vårat blod, våra ben (Ordfront) befäster John Ajvide Lindqvist sin position som Sveriges skräckmästare. Det är läskigt och spännande, men novellerna rymmer också en intelligent diagnos av samtiden. I senaste numret av Föreningen Arbetarskrivares tidning KLASS finns också en lång intervju med Ajvide Lindqvist – om arbetarkillen från Stockholmsförorten Blackeberg som först blev trollkarl och sedan skräckförfattare i en klass för sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s