Sommarläsning för barn

Verktyg_omslag.inddMulle Mecks verktyg (Berghs) av George Johansson och Jens Ahlbom är en bok för sommarlediga, snickarsugna och vetgiriga barn (3-6 år). Mulle måste städa upp i sin verkstad, och för hunden Buffa berättar han vad verktygen används till.
I den fina rimsagan Himmel och pannkaka (Berghs), av Eva Lindell och Cecilia Häikkilä, möter vi djur av okänd art som påminner om Muminvärldens gestalter. Mambrassen vill ordna en fest och träffa sina vänner, börjar baka men fastnar bokstavligen i smeten, den härliga konsistensen som man kan klafsa i och kladda med. Allt blir pannkaka, men det slutar ändå i en härlig fest (för barn 0-3 år).
Se fler barnböcker utgivna på Berghs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s