I Johanssons liv

JohanssonDen före detta kocken och bageriarbetaren Henrik Johansson följer upp den uppmärksammade deckarskräckarbetarromanen Av kött och blod (2013) med en samling dikter och kortprosastycken i Johanssons liv, arbetsglädje och återuppståndelse (Rastlös Sorgenfri). Den innehåller bland annat den dråpliga, originella titelprosadikten, där Johansson rentav måste jobba som lik eftersom ”politikerna har förlängt pensionsåldern till fem år efter döden och Medlingsinstitutet har sänkt lönerna till två meter under jorden”.
Läs ett utdrag ur Johanssons liv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s