Så tacklar du hatet

ordfront_tacklahatet_skyddsomslag_original.inddHatet, särskilt på nätet – och samhällets oförmåga att bemöta det – drabbar den som utsätts, demokratin och yttrandefriheten. Det visar frilansjournalisten och författaren Rebecka Bohlin i Tackla hatet (Ordfront), där hon berättar om personliga erfarenheter av hat och hot och intervjuar offer, säkerhetsexperter och forskare i Sverige och utomlands. Dessutom ger hon konkreta tips på hur man kan tackla hatet om man själv råkar ut för det. En viktig bok som kan göra skillnad.
Läs en recension av Tackla hatet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s