Vårt yttersta ansvar

Werne m fl - Det yttersta ansvaret - Omslag - Original 160202.inVad ska vi med socialtjänsten till? Och varför krisar den? I debattantologin Det yttersta ansvaret – socialtjänstens kris och utmaningar (Premiss, red. Kent Werne) skriver bland andra Susanna Alakoski, Kristian Lundberg och Kristina Mattsson initierat och starkt om glappet mellan socialtjänstlagens vision om demokrati, jämlikhet och solidaritet, och det nutida ofärdslandet där fattiga tvingas förlita sig på matkassar från välgörare och pressade socialarbetare går på knäna.
Läs en artikel om Det yttersta ansvaret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s