Arbetarskrivare i valet

87e876a5-9bb1-42df-88b0-959285c0506a”Samhället blir allt mer kallt och cyniskt. Det präglas av djupnande klassklyftor och segregation. Tempot i arbetslivet ökar, vår arbetsmiljö försämras, våra fackföreningar försvagas och det vi äger tillsammans rivs ner.” Så motiverar en rad arbetarskrivare den landsomfattande turnén Vi äger orden, där författare och poeter som Sara Beicher, Jenny Wrangborg, Victor Estby och Aino Trosell läser texter ”för ett mänskligare Sverige”.
Läs mer om turnén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s