Allsång för solidariteten

8fb14a7b-6c40-4792-8ab9-783d57f05c64Lagom till valet har arbetarrörelsens och den breda vänsterns visskatt uppgraderats. I Den röda sångboken återfinns klassiker som ”Arbetets söner” och ”Vi bygger landet”, liksom 70-talsdängor som ”Keops pyramid” och ”Hanna från Arlöv”. Men 90-, 00- och rentav 10-talets progressiva musik har fått stort utrymme. Kent, Säkert, Timbuktu, Laleh och Andra Generationen gör boken till en angelägenhet också för en ny generation världsförbättrare.
Beställ Den röda sångboken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s